NIEUW! Akoestisch behang

Acoustiwall Fabric is een akoestisch behang en wordt, net als normaal behang, strak tegen de muur bevestigd. Deze naadloze wandbekleding werkt egaliserend, isolerend en geluiddempend! De combinatie van deze unieke eigenschappen maakt Acoustiwall Fabric onze allernieuwste innovatie. Een praktische oplossing, die er ook nog eens mooi uitziet. Elke afbeelding, print of patroon kan worden verwerkt zodat jouw unieke eigen unieke stijl ontstaat.

Geluiddempend, egaliserend en isolerend

Het is niet fijn om in een ruimte te werken, wonen of recreëren waar het geluid hard en schel klinkt. Met Acoustiwall Fabric verbetert u direct de akoestiek van de ruimte én u geeft uw eigen unieke sfeer aan de ruimte. Acoustiwall Fabric  is gemaakt van een licht akoestisch dempend materiaal. Dit absorbeert en isoleert geluidsgolven. De vermindering van het hinderlijke schelle geluid, maakt een ruimte een stuk prettiger om in te verblijven.

Akoestisch dempend behang werkt ook egaliserend. Eventuele oneffenheden op de muur zijn hierdoor niet zichtbaar. Acoustiwall Fabric is gemaakt van zeer stevige materialen. De laatste unieke eigenschap is dat akoestisch behang ook nog eens isolerend werkt. In de zomer wordt de warmte binnen gehouden en in de winter de kou buiten gehouden. Dit ziet u terug op uw energierekening.

Acoustiwall Fabric akoestisch behang close up
aanbrengen acoustiwall fabriek naadloos behang akoestisch dempend

Sfeer en beleving

Door de unieke samenstelling van de Acoustiwall Fabric naadloos behang wordt hinderlijk geluid gereduceerd. Daarnaast geeft het sfeer en beleving aan de ruimte. Elke gewenste afbeelding, grafisch ontwerp of dessin kan worden verwerkt. Reduceer hinderlijk geluid op esthetische wijze met Acoustiwall Fabric akoestisch dempend naadloos behang.

Voordelen akoestisch behang

  • naadloos
  • verbetering akoestiek
  • isolerende wanddecoratie
  • werkt egaliserend – strakke wanden
  • verkrijgbaar in elk formaat
  • ontwerp met eigen print, patroon of afbeelding

Meer info

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze allernieuwste innovatie: Acoustiwall Fabric. Wij denken graag met u mee over de inzet van akoestisch dempend naadloze wandbekleding! Daarnaast biedt MetroXL u nog veel meer akoestische oplossingen. Wij helpen u graag verder.